açılır kameralı telefon

Akıllı telefon üreten teknoloji devleri, yeni ve gelişmiş özellikler konusunda kıyasıya rekabet içerisindeyken Samsung , bu konuda daha önce farklı firmalar tarafından kullanılmış fakat istenilen verim alınamayan bir özellikle hayatımıza girmeye hazırlanıyor.

Ekran boyutunu daha büyük tutmak isteyen akıllı telefon firmaları bunun için yeni modüller ve çözümler denemekte. Piyasada rekabet ve yarış hızla sürerken Samsung'un üretime başlamayı planladığı yeni açılır kameralı telefon yabancı forumlarda sızdırıldı. Forumlarda paylaşılan fotoğraflar Samsung'un yeni açılır kameralı telefonun çalışmaları üzerinde yoğunlaştığına işaret etti.


Açılır Kameralı Telefon Özellikleri Ne Olacak?

Ekran boyutunu daha geniş ve büyük tutmak için hazırlanmış bu tasarım konusunda Samsung'tan gelmiş olan resmi bir açıklama yok. Fakat daha önce ki sızdırmalarda da haklı olduğunu gördüğümüz OnLeaks bu konuda da oldukça iddialı.

Adı ve özellikleri belli olmayan bu telefonun özelliklerinin ve adının ne olacağını bilmek zor. Düz ekran, arka tarafta bulunan parmak izi okuyucusu ve şuan da moda olan kamera bölmelerine kıyasla ekranın üzerinde yer alacak açılır kamera ile orta segmentte yer alabilecek bir telefona benziyor.

10 Yorumlar

  1. Samsung bu telefon işini çok abarttı yüzlerce model ve onlarca seri oldu... Teşekkürler.. Yeni temanız, alan adınız hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısınız birbirinden farklı model çıktı. Çok teşekkür ederim, sağ olun..

      Sil
  2. Tam ekran deneyimi yaşattığı için pop-up kamerayı destekliyorum, diğer üreticiler kullanmıştı aslında bu teknolojiyi ama bakalım Samsung nasıl bi cihaz yapacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tam ekran deneyimi sunduğundan güzel bir modül. Bakalım beklentileri karşılabilecek mi? Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

      Sil
  3. İlginç. Teknoloji her geçen gün daha da ilginçleşiyor. :D Haber için teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle haklısınız her geçtiğimiz gün şaşırmaya devam ediyoruz :) Çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. ben de samsung cuyum. saol bişi öğrenmiş olduum :) bloguna hoşgeldiiin :)

    YanıtlaSil
  5. Değişik bir tasarım olmuş ama umarım açtığımıza değer kamerası teşekkürler samsung açılır kamera tanıtımı için

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski